• Persoonlijk

    Ervaren

Persoonlijk Ervaren

Westers Automatisering & Consultancy is vastbesloten om voor haar klanten net een stap verder te gaan op technologisch en praktisch gebied. Het beheer van de ICT-omgeving vraagt vandaag de dag niet alleen expertise, maar ook toewijding en vertrouwen.

Ons team van engineers beschikken over zeer ruime ervaring binnen ons vakgebied en Westers Automatisering & Consultancy investeert permanent in verdere specialisatie op diverse gebieden.

De persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers maakt onze werkwijze uniek. Direct contact, heldere afspraken en het waarmaken van de beloften. We zien het als onze grootste uitdaging om het verwachtingspatroon van de klant steeds weer te overtreffen en hiermee de lat van onze dienstverlening steeds hoger te leggen.

westers-automatisering_mt-team

Onze zorg is een continuproces

Westers Automatisering & Consultancy ziet ICT als een continu proces dat een cruciale plaats inneemt in organisaties. Ons dienstenpakket is erop gericht organisaties te ondersteunen, zodat het ICT-proces een stabiele en beheersbare factor wordt.

Westers Automatisering & Consultancy streeft naar een permanente relatie met haar opdrachtgevers. Denken vanuit het belang van onze opdrachtgevers maakt een duurzame relatie mogelijk.

Jarenlange ervaring als basis

De oprichters van Westers Automatisering & Consultancy beschikten over meer dan 12 jaar ervaring in de ICT, voordat ze een eigen onderneming startten. Ondanks dat de ICT sterk aan veranderingen onderhevig is, merken wij nog dagelijks dat onze ‘old fashioned’ kennis en ervaring een belangrijke bijdrage levert bij het oplossen van problemen. De basiskennis van hardware en besturingssystemen die wij opdeden in het ‘dos.tijdperk’ vormen nog steeds het fundament van onze hedendaagse ervaring.

ICT vereist specialistische kennis

Hoewel voor de eindgebruiker automatisering steeds eenvoudiger wordt, zien we achter de schermen een steeds complexere serveromgeving. De integratie van applicaties en netwerken vraagt om specialistische kennis van systemen en applicaties. Daarnaast vereist de primaire rol van automatisering binnen de meeste bedrijven een steeds grotere continuïteit en veiligheid van de ICT-oplossing.

Westers Automatisering & Consultancy investeert permanent in het vernieuwen en verdiepen van onze kennis. De engineers beschikken naast een brede basiskennis over specialistische kennis van diverse netwerkbesturingssystemen, applicatieservers en gebruikerstoepassingen.

Mochten wij niet zelf over de noodzakelijke specialistische kennis beschikken, dan roepen wij de hulp in van één van onze gespecialiseerde partners of leveranciers. U kunt er op rekenen dat wij het probleem voor u oplossen.

Geen ‘nerds’ maar ‘mensen’

Computerdeskundigen gedragen zich vaak als ‘nerds’. De engineers van Westers Automatisering & Consultancy zijn dat zeker niet. In ons werk hebben wij niet alleen met apparatuur te maken maar ook permanent met mensen. Wij hebben ervaring in het op klantvriendelijke en professionele manier communiceren met u als opdrachtgever en de gebruikers van uw netwerk. Onze open manier van communiceren leert ons in korte tijd uw organisatie kennen en zorgt ervoor dat wij snel weten welke problemen op ICT-gebied spelen.