• Persoonlijk

    Ervaren

Logo PP

 

 

 

 

Westers Automatisering & Consultancy is dé ideale partner voor de levering, implementatie en het beheer van uw kantoorautomatisering in de huisartspraktijk en apotheek.

Wij werken voor ruim 150 organisaties in de eerstelijns zorg en hebben onze dienstverlening specifiek aangepast op de eisen en wensen in de zorg.

WAC is gecertificeerd installatiepartner van Pharmapartners en wij bieden oplossingen die naadloos aansluiten op de programma’s Pharmacom en Medicom.

De specifieke hardware zoals documentscanners, labelprinters, barcodescanners, kassasystemen en pinapparatuur kunnen wij uit voorraad leveren.

Daarnaast leveren wij een breed scala aan services die speciaal zijn afgestemd op de wensen en behoeften binnen de eerstelijns zorg.

Wij adviseren u graag over informatie – en netwerkbeveiliging conform de NEN 7510, gebruik van internet en e-mail, en over het beheersbaar houden van de ICT gerelateerde kosten.

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking en inventarisatie van uw specifieke wensen. Op deze site kunt u bij producten en diensten ook meer informatie vinden over onze standaard oplossingen.