• Persoonlijk

    Ervaren

Het plaatsen van een nieuwe PC, het installeren van een nieuwe applicatie of het in één keer gebruiksklaar opleveren van een volledig netwerk. Westers Automatisering & Consultancy neemt u de zorg van implementaties graag uit handen.

Om in korte tijd een implementatie op locatie te kunnen opleveren, wordt de nieuwe apparatuur meestal vooraf in onze technische dienst volledig voorbereid, zodat deze gebruiksklaar op de dag van de implementatie op uw locatie kan worden geplaatst.

Een soepele verhuizing

Ook bij verhuisprojecten streven wij een full-service-gedachte na. Gaat uw organisatie verhuizen naar een nieuwe locatie? Dan ondersteunen wij u graag op het gebied van de ICT.

Van bekabeling en inrichting van uw serverruimte tot het fysiek verhuizen van uw systemen; Westers beschikt over diverse specialismen om deze verhuizing soepel te laten verlopen. In samenwerking met een aantal partners kunnen wij tevens specialistische vragen invullen als:

  • Verhoogde vloeren, blusinstallaties en airco-installaties voor serverruimten;
  • Elektrische installaties en datanetwerken;
  • Noodstroomvoorzieningen.

Tijdens uw (ver)bouwtraject communiceren wij direct met uw installateur, aannemer, architect en interieurbouwer om tot een optimale afstemming te komen voor de installatie van uw ICT.

Bij nieuwbouw, uitbreiding of verhuizing staat ons team voor u klaar om de implementatie uit te voeren!