• Persoonlijk

    Ervaren

IT-beheer is de meest omvangrijke activiteit van Westers Automatisering & Consultancy. In onze filosofie gaan we ervan uit dat we nooit alleen een oplossing implementeren, maar ook de zorg dragen voor het onderhoud. Daarom houden we rekening met andere randvoorwaarden.

Het is niet alleen belangrijk dat een oplossing eenvoudig kan worden geïmplementeerd, maar dat deze oplossing ook efficiënt kan worden beheerd. Het beheer van uw ICT infrastructuur moet beheersbaar blijven.

Het belang van beheren

Het is van groot belang om uw ICT-infrastructuur op correcte wijze te beheren. Net als het regelmatig onderhouden van uw auto, heeft uw ICT-infrastructuur onderhoud nodig.

Het controleren van de back-up, het up-to-date houden van uw virusbescherming, firewall en applicatiesoftware en het preventief onderhouden van uw hardware verminderen de kans op ongewenste verrassingen. Door proactief te beheren, kunnen veel storingen worden voorkomen, wat de productiviteit van uw ICT-infrastructuur vergroot.

Het is belangrijk dat problemen in uw infrastructuur echt worden opgelost. Lapmiddelen zijn geen oplossing, omdat deze in een later stadium weer voor nieuwe problemen kunnen zorgen.

Westers Automatisering & Consultancy tracht altijd de herkomst van een probleem te achterhalen, zodat het probleem op structurele wijze kan worden opgelost.