• Persoonlijk

    Ervaren

“Wij delen graag onze ervaringen”

Veelal gaat er bij Westers Automatisering & Consultancy een advies vooraf aan de daadwerkelijke uitvoering. “Eerst denken en dan doen”, vinden we heel belangrijk. Omdat wij ons richten op het leveren van diensten en niet op het verkopen van producten, kunnen wij u een product-onafhankelijk-advies geven. Uw belang staat in dit advies centraal. Wij committeren ons niet aan leveranciers die een minimale omzet van een merk of product vereisen of de inzet van concurrerende producten verbieden.

Natuurlijk is ons advies wel afhankelijk van onze ervaringen met producten. Wij adviseren de inzet van producten, waar wij goede ervaringen mee hebben bij onze andere klanten. In een aantal gevallen zijn wij authorized reseller van een product. Hierdoor kunnen wij de klanten die van dit product gebruik maken beter ondersteunen, omdat wij als bureau ook een directer contact hebben met de organisatie die het product vertegenwoordigd. Uiteraard ondersteunen wij naast deze producten ook de concurrerende producten.

“Advies is vrijblijvend“

Indien u ons om advies vraagt, dan is het advies dat wij uitbrengen vrijblijvend. Ook dit lijkt triviaal, maar veelal verwacht een organisatie die advies geeft dat zij ook de geadviseerde oplossing mag leveren. Hoewel Westers Automatisering & Consultancy natuurlijk hoopt de geadviseerde oplossing te mogen concretiseren, kunt u er ook voor kiezen om het project geheel of gedeeltelijk aan derden uit te besteden.