• Persoonlijk

    Ervaren

Westers automatisering richt haar dienstverlening op adviseren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen.

De adviesopdrachten die wij uitvoeren zijn zeer breed en ondersteunen u bij het maken van strategische en operationele keuzes.

Vervolgens ondersteunen wij u bij het uitvoeren van het geadviseerde IT-beleid en het invoeren van nieuwe IT-ontwikkelingen. Plannen, testen, migreren en trainen zijn belangrijke onderdelen van het implementatieproces. Deze zorgen ervoor dat de nieuwe ontwikkelingen snel effectief kunnen worden ingezet in uw organisatie.

Na oplevering dragen wij zorg voor effectief beheer. Daarbij kijken wij naar continuïteit en beschikbaarheid. We geven invulling aan het up-to-date houden van uw omgeving en applicaties. Waar van toepassing ondersteunen we bij de inrichting en het onderhoud van applicaties. Waar wenselijk en mogelijk beleggen wij bepaalde beheertaken in uw eigen organisatie.

In nauw overleg met u en met uw medewerkers signaleren wij proactief verbeterpunten in oplossingen en passen uw IT-omgeving aan de ontwikkelingen van uw organisatie aan.

Maatwerk in ICT ondersteuning?

Ontwikkelingen in de ICT gaan heel snel en worden voor organisaties steeds belangrijker. Om deze ontwikkelingen optimaal te kunnen inzetten voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen, bieden wij u graag onze expertise aan. Voor advies, planning, implementatie en onderhoud maken wij met u afspraken voor ondersteuning op maat.

Westers Automatisering werkt voor internationale organisaties die het beheer van de Nederlandse vestiging aan ons hebben uitbesteed. Binnen deze Enterprise IT omgevingen werken wij conform ITIL en de procedures van de centrale IT-omgeving.

Daarnaast werken wij ook voor kleine ondernemers waar de afhankelijkheid van IT groot is en het budget beperkt.

Wij stellen ons ten doel om oplossingen te ontwerpen die passen bij de eisen, wensen en het budget van de opdrachtgever. Daarbij constateren wij vaak dat juist bij organisaties met beperkte omvang een creatieve oplossing hét verschil kan maken!

Lees meer onder het menutabje ‘diensten’ op onze site of daag ons eens uit met een praktijkcase.